Gruaja me sëmundje kanceri që mori vaksinën e COVID-19

Një nga rastet më të mira që mund të kemi dëgjuar është ky lajm sot sepse nje grua shum e guximshme ka mar vaksinën kundër virusit dhe thotë se kurr nuk është ndier më sigurt, për të vazhduar kimioterapinë.

Vicki Meredew u diagnostikua me glioblastoma të shkallës së katërt në gusht 2019.

41-vjeçarja tashmë ka pasur muaj radioterapi dhe kimioterapi, por trajtimi i saj i fundit paliativ u vu në pritje për shkak të pandemisë.

Tani ajo ka bërë dozën e saj të parë të vaksinës, ajo do të rifillojë kimioterapinë në shkurt pas diskutimeve me onkologun e saj.

 

 

 

 

Etiketim

lajm