Një murgeshë franceze 116-vjeçare, i mbijeton Covid-19

Motra André, një murgeshë e cila lindi në 1904, doli pozitive për virus më 16 janar, sipas David Tavella, drejtori i komunikimit në shtëpinë e pleqve Sainte Catherine Labouré në Toulon,

André, e cili lindi Lucille Randon, nuk ka pasur asnjë simptomë.

"Nuk e dija që e kisha", ka thënë André në një intervistë.

André po përgatitet të festojë ditëlindjen e saj të 117 të Enjten. Megjithëse vizitorët nuk lejohen në shtëpi, ajo do të marrë mesazhe video nga familja e saj dhe kryetari i bashkisë.

Ajo ka thënë se pinë një gotë verë çdo drekë.

 

 

 

Etiketim

lajm