Mbetjet njerëzore që u gjetën brenda një krokodili

Autoritetet që hetojnë zhdukjen e një peshkatari në “Queensland”, Australi, kanë gjetur mbetje njerëzish brenda një krokodili.

Andrew Heard, 69 vjeç, u nis të peshkonte pranë ishullit Hinchinbrook të Enjten por nuk u kthye, sipas Policisë së Queensland.

Që atëherë hetuesit kanë gjetur mbetje njerëzore në zonë dhe brenda një krokodili 13,8 metra, tha policia të dielën.

Krokodili u kap dhe u vra nga Departamenti i Mjedisit dhe Shkencës në Queensland (DES), i cili gjithashtu vrau një krokodil me 10 metra si pjesë e hetimit, shkroi agjencia të hënën.

"Në këtë fazë ne vetëm mund të konfirmojmë se kemi gjetur mbetje njerëzore në të parën", tha Inspektori i Detyrës Andrew Cowie i Policisë së Queensland në një konferencë shtypi të hënën, duke shpjeguar se procesi i ekzaminimit nuk ka përfunduar në krokodilin e dytë.

 

 

 

Etiketim

lajm