Ilir Meta: Kushdo që shkel Kushtetutën do të shkojë në burg

Presidenti i Republikës, Ilir Meta bëri të ditur se “kushdo që shkel Kushtetutën e Shqipërisë do të shkojë në burg”, pasi theksoi se “jemi të gatshëm të japim jetën për demokracinë dhe sovranitetin”.

Kreu i Shtetit u shpreh se ai “nuk kishte frikë nga drejtësia e pavarur, por të frikësuar nga kjo drejtësi ishin ata persona, të cilët kanë shkelur  Kushtetutën e Shqipërisë” dhe theksoi se “ishte krenar që i kishte shërbyer popullit”.

“Kushdo që ka shkelur Kushtetutën do të shkojë në burg. Venecian nuk e kam pyetur, kanë qenë të tjerët. Venecia i ka dhënë 100% të drejtë Presidentit të Shqipërisë.  E dini shumë mirë, dy herë dy deklarata u lëshuan nga Komisioni i Venecias dhe u ndryshuan pas pesë minutash”, deklaroi Ilir Meta.

“Edi Rama e di shumë mirë që nuk më bëjnë përshtypje këto. Jam presidenti i Shqipërisë. Marrëdhëniet e mia me SHBA-në janë të shkëlqyera”, theksoi Presidenti i Republikës.

“Për demokracinë ne gjithashtu japim jetën tonë”, shtoi ai duke përmendur se “jemi mësuar nga një njeri i vërtetë i Rilindjes, Petro Nini Laurasi”.

Etiketim

Shqipëria