Emigrantët mund të bëhen sjellësit e ri të virusit kur të hapen kufijtë e Europës

Me shtrirjen e vaksinave të Evropës që zvarritet përpara, vëmendja po kthehet te ajo që do të ndodhë kur kufijtë e kontinentit të rihapen. Aty ku ky debat mund të përhapet veçanërisht është për çështjen e mprehtë të emigrimit.

Fundjavën e kaluar, euroskeptiku populist Nigel Farage, të cilin shumë e vlerësojnë se ka ndodhur Brexit, shkroi në Twitter në lidhje me një "krizë Covid në Dover", duke pretenduar pabazë se një anije me emigrantë ishte ulur në Anglinë juglindore, me 12 në bord dhe të gjithë ishin pozitivë për virusë."

Etiketim

Migrantet