Fotot surreale që tregojnë se si Covid ka ndryshuar udhëtimet

Ka qenë një vit surreal për udhëtime pasi pandemia Covid-19 e ndaloi aviacionin, muzeumet dhe hotelet mbyllën dyert e tyre dhe destinacionet turistike të lëvizshme nga Parisi në Phuket u bënë qytete fantazmash.Ndërsa lajmet e fundit të vaksinave sjellin shpresë se pushimet ndërkombëtare do të fillojnë përsëri në mënyrë të sigurt diku së shpejti, udhëtimi është transformuar plotësisht nga pandemia, dhe, tani për tani, është ende kryesisht në një ngërç.Ndërsa presim me padurim se si mund të duken udhëtimet në të ardhmen, ne po kërkojmë kohë për t'u kthyer mbrapa.Shikoni galerinë e mëposhtme për disa nga fotot përcaktuese nga një vit surreal në udhëtime.

 

15 photos covid travel

08 photos covid travel RESTRICTED

09 photos covid travel

10 photos covid travel RESTRICTED

11 photos covid travel RESTRICTED

12 photos covid travel

01 photos covid travel

02 photos covid travel

germany cafe noodle distancing

14 photos covid travel RESTRICTED

05 photos covid travel

06 photos covid travel

Etiketim

Foto turizëm covid