Familje në vështirësi financiare

Një familje shqiptare në Pogradec gjendet në vështirësi dhe kërkon ndihmën tuaj. Redaksia e 24lajme.com është me zemër të hapur për çfarëdolloj problemi që kjo familje mund të ketë dhe na kontaktoni në inbox për të kontaktuar këtë familje. Gruaja ndodhet në vështirësi të madhe financiare dhe si pasojë janë pa ushqime si familje. Vajza saj do mbetet pa ushqime nëse dikush nuk i ndihmon. Gruaja quhet Alda Collaku. Kushdo që ndodhet në qytetin e Pogradecit, ju lutemi t'a ndihmoni.

 

Etiketim

Varfëria