Rama: Demokratët po përpiqen të dëbojnë të moshuarit nga qendra e vaksinimit

Disa përfaqësues të Partisë Demokratike kishin shkuar në qendrën e vaksinimit në Malësinë e Madhe dhe ishin përpjekur të dëbonin të moshuarit, sepse donin të merrnin vendin, u shpreh sot pasdite Kryeministri Edi Rama. Kreu i Qeverisë lëshoi ​​këtë informacion në zonën e Shirokës, ku ai foli për shumë çështje duke përfshirë afrimin e popullit të Shkodrës me Partinë Socialiste.

Për më tepër, Rama tregoi edhe për një incident, që ndodhi sot në qendrën e vaksinimit në Koplik, ku sipas tij, disa persona nga Partia Demokratike kërkuan lëshimin e palestrës, ku po bëhej vaksinimi, me arsyetimin se është një qendër, ku do të numërohen votat. Sidoqoftë, Kryeministri vuri në dukje se në këto zgjedhje, Shkodra do të përfaqësohet nga persona të aftë dhe punëtorë, të cilët do të bëjnë mirë për qytetin.

Rama

Ai foli gjithashtu për Muzeun Marubi, thesari artistik i të cilit, sipas tij, ishte harruar dhe sipas Ramës, ishte Partia Socialiste, që e ringjalli atë. "Është koha për të thënë disa gjëra të tjera, sot ishim në një vizitë në qendrën e vaksinimit në Malesinë e Madhe, ishim 30 minuta me vonesë sepse disa përfaqësues nga PD kishin shkuar dhe donin të merrnin qendrën e numërimit të votave dhe të dëbonin të moshuarit", deklaroi Rama.

"Ata thanë se është e jona, ju e kuptoni se me çfarë talibanësh kemi të bëjmë dhe të moshuarit e Shkodrës do ta kuptojnë këtë, sepse ata bëjnë sikur shohin vetë djallin, kur shohin PS dhe ata më shikojnë si komunist mua, nipin e Zef Kolombit mua, që nëna ime nga Shkodra më bëri katolik", theksoi ai.