Paparaci u arrestua në New York për ndjekjen e Taylor Swift

Një burrë është arrestuar pas një përpjekjeje për hyrje në apartamentin e Taylor Swift në Manhattan, New York.Hanks Johnson, 52 vjeç, u kap të Shtunën në mbrëmje, pasi një telefonues i 911 raportoi se ai ishte brenda pronës pa leje, tha policia.Johnson u akuzua për shkelje kriminale dhe u la i lirë të premten të dielën, shtuan ata.Swift është rrënuar nga ndjekësit në të kaluarën, me burra që përpiqeshin të hynin në shtëpitë e saj në të dy brigjet e SHBA.

Taylor Swift

Në vitin 2018, ylli mori një urdhër ndalimi ndaj një burri i cili u përpoq të hynte në shtëpinë e saj i armatosur me thikë.Një  tjetër burrë  u lëshua me një urdhër ndalimi atë vit, pasi dërgoi letra në të cilat ai kërcënoi të përdhunonte dhe të vriste këngëtaren.Një vit më vonë, një burrë i tretë u dënua me gjashtë muaj burg pasi hyri në apartamentin e saj në New York dhe bëri një dush para se të binte në gjumë.

Në atë kohë, Swift tha se ajo kishte filluar të mbante fasha të shkallës ushtarake në çdo kohë, në pritje të një sulmi."Ju keni mjaft ndjekës që përpiqen të hyjnë në shtëpinë tuaj dhe filloni të përgatiteni për gjëra të këqija", shkroi Swift në një kolonë të Elle Magazine.Ylli nuk besohej të ketë qenë në shtëpi në kohën e incidentit të fundit.Jashtë gjykatës të Dielën, Johnson bëri një shfaqje të dërgimit të mesazheve të drejtpërdrejta në llogarinë e yllit në Instagram dhe pretendoi se sugjerimet e parashikuara të tekstit në telefonin e tij ishin në të vërtetë përgjigjet e saj, sias raportuesve.