GOOGLE PREMTON 150 MILIONË DOLLARË PËR ZHVILLIMIN DHE SHPËRNDARJEN EFIKASE TË VAKSINAVE KUNDËR KORONAVIRUSIT

Google njoftoi një seri masash që po ndërmerrte për të mbështetur një shpërndarje efikase të vaksinave kundër COVID-19, duke përfshirë grante që kapin shumën prej 150 milionë dollarësh.

"Pandemia ka sjellë dëme për komunitetet në të gjithë botën", deklaroi Shefi i Ekzekutivit të Google Sundar Pichai në një deklaratë. "Ndërsa situate është ende e pasigurt, zhvillimi i vaksinave të shumta të sigurta në një kohë kaq të shkurtër na jep shpresë".

"Tani puna fillon për të siguruar që të gjithë mund të përfitojnë nga kjo arritje shkencore", theksoi Sundar Pichai.

Etiketim

lajmi