KORONAVIRUSI KA SHKAKTUAR 100,000 VIKTIMA NË BRITANINË E MADHE QË PREJ FILLIMIT TË PANDEMISË

Në mars të vitit të kaluar, qeveria e Britanisë së Madhe deklaroi se kishte shpresa se vendi mund të kapërcente vdekjet e shkaktuara nga koronavirusi në 20,000.

Dhjetë muaj më pas, kryeministri Boris Johnson zhvilloi një konferencë publike ku njoftoi se vendi tani mund të numëronte më tepër se 100,000 viktima të shkaktuara nga Covid-19.

Shkollat janë mbyllur dhe mësimi po zhvillohet me anë të internetit. Të gjithë dyqanet kryesore janë mbyllur.

Etiketim

lajmi