Zgjedhjet në Shqipëri : PS po bëhet gati për të festuar mandatin e 3-të

Partia Socialiste po bëhet gati për të festuar. "Sheshi Skënderbeg" filloi të zbukurohej, ndërsa pak kuti votimi mbetën për t'u numëruar në Tiranë dhe Durrës. Deri më tani partia në pushtet siguroi 74 mandate të Anëtarëve të Parlamentit. Sheshi po zbukurohet me karrige të kuqe duke respektuar distancën sociale mes njerëzve, të cilët ishin ftuar të merrnin pjesë. Në fakt, në fillim të kësaj dite, Kryeministri shqiptar Edi Rama ftoi të gjithë të bëhen pjesë e fitores së PS-së dhe të festojnë së bashku për të ardhmen.

Zgjedhje

Socialistët votuan për krijimin e qeverisë së re, ndërsa ky është mandati i tretë i Edi Ramës. Shqipëria hyri në një fazë tepër të tensionuar të procesit të numërimit të votave. Zgjedhjet parlamentare në Shqipëri u karakterizan nga një fushatë e gjallë dhe gjithëpërfshirëse, falë një kuadri ligjor, që ndihmoi në sigurimin e respektimit të lirive themelore. Administrata zgjedhore u përball mirë me detyrat e gjera, që kishte marrë përsipër dhe gëzonte besimin e përgjithshëm.