Aksident në autostradën Tiranë-Durrës

Një aksident automobilistik ka ndodhur pasditen e kësaj të enjte, në autostradën Tiranë-Durrës. Ndërkohë trafiku është bllokuar, që prej momentit të aksidentit, njoftuan burime zyrtare. Megjithëse për momentin nuk ka informacione të mëtejshme mbi aksidentin. Automjetet ndërkohë janë bllokuar në trafik dhe po presin në radhë derisa të ketë një zhbllokim.

Aksident

Raportet nga terreni kanë zbuluar se një ambulancë gjendeshe në mes të trafikut dhe ka pasur vështirësi për të udhëtuar më tej. Kjo nënkupton se asnjë ndihmë mjekësore nuk mund të sigurohet për personat e dëmtuar ose të tronditur nga aksidenti. Sidoqoftë, si çdo ditë që i paraprin fundjavës, mund të ketë një fluks automjetesh drejt bregdetit. Turistët në këto temperatura të larta të verës zgjedhin zonat bregdetare. Plazhi i Durrësit vazhdon të mbetet ndër të preferuarit e vizitorëve.