Tiranë : Arrestohet një person pas tentativës për arratisje

Një 30 vjeçar, i cili u arratis nga Komisariati Nr.1 i Policisë së Tiranës u rikthye në paraburgim. Më 4 janar 2021 Riljan Lala u arratis nga ambientet e paraburgimit.

Nuk njihen ende rrethanat por Lala ishte në gjendje të largohej nga oficerët, të cilët po përgatiteshin për t'u transportuar në Gjykatën e Tiranës, ku ai do të dilte para masave të sigurisë, pasi u arrestua për armëmbajtje pa leje.

Materialet janë dorëzuar në Prokuroritë e Tiranës, që do të sigurojnë që Lala të dënohet për krimet e tij.

Ky shtetas është shpallur në kërkim për veprat penale "armëmbajtje pa leje" dhe "largimi nga vendi i dënimit" më 02.01.2021.

Etiketim

lajmi