Familja Taragjini kërkon ndihmën tuaj

Prej muajsh familja Taragjini, e ndodhur në Durrës, ka kërkuar ndihmë por nuk janë në gjendje financiare të mirë. Babai dhe mamaja e dy fëmijëve vuajnë nga pamundësia financiare për të siguruar kushtet minimale të jetesës. Ata kanë kërkuar ndihnmë nga redaksia e 24lajme për të publikuar fotot si dhe videon e familjes. Në video dëgjoni britmat e fëmijës që vuan nga mosushqimi. Nëse mundeni, të kontaktoni vetë familjen në nevojë pasi gjendja e tyre është mjaft e mjeruar.

Numri i celularit të babait: +355 68 377 2170

 

 

Etiketim

probleme Varfëria