Cili është vendi që po hedh poshtë vaksinën?

Për muaj me radhë qeveria e Tanzanisë ka insistuar se vendi ishte i lirë nga Covid-19  kështu që nuk ka plane për vaksinimin.

Ka pak testime dhe nuk ka plane për një program vaksinimi në vendin e Afrikës Lindore.

Është gati e pamundur të vlerësohet shkalla e vërtetë e virusit dhe vetëm një numër i vogël i njerëzve lejohen zyrtarisht të flasin për këtë çështje.

Shkollat kanë thënë se pendohej për "qarkullimin e informacionit të rremë" dhe do të vazhdonte me operacionet normale.

Kjo ndjenjë e vazhdimit sikur të mos kishte ndodhur asgjë është ajo që qeveria ka qenë inkurajuese.

Mungesa e tyre e kujdesit mbase nuk ishte për t'u habitur duke pasur parasysh që presidenti dhe zyrtarë të tjerë të lartë të qeverisë kanë theksuar vazhdimisht "nuk ka vaksina"

Etiketim

lajm